A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Московськобобрицький заклад загальної середньої освіти Лебединської міської ради Сумської області

Новини

Дата: від до Скинути

День єднання України

16 лютого український народ вже другий рік поспіль святкує День єднання України. Хай розум, воля і любов до рідного краю згуртовують нас для здійснення високої мети – процвітання соборної незалежної демократичної могутньої України, надійної запоруки добробуту й щасливого життя її народу.

16:16 21.02.2023

Проведено бесіди з протипожежної безпеки

На базі Московськобобрицького ЗЗСО цікаво та змістовно пройшли бесіди з протипожежної безпеки "Хай дитина знає кожна- жартувати з вогнем не можна" та мінної безпеки "Правила поведінки з вибухонебезпечними предметами", які провели державні інспектори ДСНС у Сумський області Ворохобов В.Ю та Гончаренко М.М.

10:00 20.02.2023

З Днем Збройних сил України!

День Збройних сил України відзначається щорічно 6 грудня. Це свято завжди відзначалося з гордістю та пошаною, але у 2022 році під час повномасштабної війни його важливість зросла ще більше. ЗСУ - це меч і щит України, наша опора і захист. Найкращі сини і дочки України борються в Збройних силах за незалежність і свободу своєї Батьківщини!

14:11 06.12.2022

День Гідності та Свободи

День Гідності та Свободи – особлива дата для кожного свідомого українця, для кожного справжнього патріота, адже саме в цей день найгостріше відчувається сила єдності та безмежна гордість за те, що наша Батьківщина багата на справжніх героїв з великим серцем і високим духом, спроможних захистити національну свободу та боротися за щасливе майбутнє прийдешніх поколінь.

15:47 02.12.2022

До 300-річчя з дня народження Григорія Сковороди

Напередодні 300-річчя з дня народження любомудра, філософа, патріота України Григорія Савича Сковороди учні Московськобобрицького ЗЗСО відвідали книжкову виставку, ознайомилися із творами письменника і літературою про нього.

15:43 02.12.2022

Тиждень безпеки дорожнього руху

Від 14 до 20 листопада в Україні відбувся Тиждень безпеки дорожнього руху, який покликаний привернути увагу суспільства до проблем травматизму та смертності на українських дорогах і пошуку шляхів їх подолання в умовах воєнного часу!

15:43 02.12.2022

Допомога від UNICEF

Учні Московськобобрицького ЗЗСО отримали благодійну допомогу від дитячого фонду ООН (UNICEF) в Україні  - набір School-in-a-Box Kit. Це портативний клас, який можна використовувати практично в будь-якій точці світу. Кожен набір містить шкільне приладдя та матеріали для одного вчителя та 40 учнів на термін до трьох місяців.

14:57 29.11.2022

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора