A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Московськобобрицький заклад загальної середньої освіти Лебединської міської ради Сумської області

Новини

Дата: від до Скинути

16 лютого оголошено Днем єднання

Вперше 16 лютого 2022 року у Московськобобрицькому ЗЗСО відбулися тематичні заходи до «Дня єдності». Освітяни долучилися до МАРАФОНУ ЄДНАННЯ - #UAразом, де розглядалися важливі суспільно-політичні питання, які цікавлять та турбують українців. Класні керівники провели для учнів цікаві виховні заходи, на яких учнів ознайомили з указом Президента, прослухали та проспівали Гімн України, приєднались до онлайн-флешмобу «Долоньки миру» як своєрідний символ державної національної єдності.

10:42 17.02.2022

Всеукраїнський конкурс з німецької мови «Орлятко»

Вкотре учні нашої школи взяли участь у Всеукраїнському конкурсі з німецької мови «Орлятко» та продемонстрували високий рівень з багатьох напрямків знань: мови, літератури, країнознавства, адже конкурсні завдання спрямовані на володіння різнобічною інформацією про Німеччину. Завдяки цікавим урокам та організації щорічних пізнавальних поїздок європейськими країнами, зокрема у Німеччину, учні показали чудові результати.

11:30 15.02.2022

День Соборності України

22 січня у день проголошення Акта Злуки Української Народної Республіки та Західноукраїнської Народної Республіки Україна щороку відзначає День Соборності. Офіційно в Україні свято встановлено Указом Президента України «Про День соборності України» від 21 січня 1999 року № 42/99. Це одне з найважливіших державних свят, яке символізує єдність земель України.

09:46 24.01.2022

Наші учні - учасники МАН

Лапоног Ярослава, учениця 9 класу, взяла участь у  І етапу конкурсу - захисту МАН. Вона презентувала своє дослідження "Павук-птахоїд - домашній улюбленець" у секції "Загальна біологія, біологія і хімія". Науковий керівник - Фролова Алла Олександрівна, учитель біології.

11:38 19.01.2022

Звернення до батьків!

Шановні батьки, дослухайтесь до порад рятувальників. Повірте, виконання елементарних правил, зробить дозвілля Вашої дитини безпечним.

14:10 23.12.2021

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора