A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Московськобобрицький заклад загальної середньої освіти Лебединської міської ради Сумської області

Новини

Дата: від до Скинути

Подарунки від UNICEF

Напередодні різдвяних та новорічних свят у Московськобобрицький ЗЗСО І-ІІІ ступенів надійшли набори від UNICEF: для проведення інтерактивних ігор та для раннього розвитку, а також наплічники для першокласників.

17:33 20.12.2023

День вшанування учасників ліквідації наслідків аварії на Чорнобильській АЕС

14 грудня в Україні День вшанування учасників ліквідації наслідків аварії на Чорнобильській АЕС. Лише завдяки самопожертві ліквідаторів наслідків катастрофи, багато з яких заплатили за це власним життям і здоров'ям, вдалося локалізувати аварію та врятувати країну і світ від радіаційного забруднення. До Дня вшанування учасників ліквідації наслідків аварії на Чорнобильській АЕС в Московськобобрицькому ЗЗСО була проведена година-спомин "Чорнобиль. Трагедія, подвиг, пам'ять".

13:11 14.12.2023

Протидія онлайн - шахрайства

З метою протидії та попередження вчинення онлайн - шахрайств шляхом підвищення  рівня обізнаності населення про шахрайські схеми розміщуємо  для ознайомлення інформацію, надану відділом протидії кіберзлочинам в Сумській області Департаменту кіберполіції Національної поліції України. 

18:09 09.10.2023

Тренінг з надання першої домедичної допомоги!

На базі Московськобобрицького ЗЗСО І-ІІІ ступенів відбувся тренінг з надання першої домедичної допомоги під час надзвичайної ситуації, який провели студенти та викладачі Лебединського фахового медичного коледжу імені професора М.І.Ситенка.

09:50 29.05.2023

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора